sábado, 27 de febrero de 2010

IL·LUSTRATS

















Aquesta es una de les tasques que em van fer sentir mes be com a docent, el haver participat en la creació del cicle de conferencies IL•LUSTRATS, tan de bo continuïn. Lo excepcional d' aquest assumpte va ser la proximitat de grans autors als alumnes . El contacte, la participació i l' explicació de les seves vivències professionals dins d' un ambient distes i familiar.
I van venir amb Max, Sergio Mora, Pablo Auladell, Toni Ros, Rebeca Luciani, Horacio Altuna, Fernando Krahn , Roger OLmos , Jordi Sabater Pi, Leo Basi i Andreu Buenafuente,Laura, Nazario,Roser Capdevila, Josep maria Berenguer , Xavier Macferson , Enric Pasoles, Marcel•lí Antunez i tan altres mes .

3 comentarios:

  1. Mmm quins records més bons!!! Gracis per pen jar aquestes imatges Toni!!!Vaig estar fa uns dies a Barcelona i me feia por apropar-me a l´edifici de la LLotja (ja tancat). Finalment ho vaig fer, bufff... què durillo, se´m fa casi impossible imaginar que allà dins ningú pinta ni il.lustra res. Fins i tot el Mercuri de sa porta estava trist amb un mocador negre al cap. En fi, però la cosa segueix encara que sigui a un altre lloc... Una abraçada gran, i també a l´Alicia!

    ResponderEliminar
  2. ¡Gracias por cortarme la cabeza!
    Aix, Auladell...¡que tímido! Que bien lo pasé, se seguirán haciendo, ¿no?

    ResponderEliminar