miércoles, 3 de junio de 2009

Exposició Jordi Sabater a la Llotja











Mi primer contacto con Jordi Sabater Pi fue a raíz de organizar una exposición de una parte de su obra como dibujante naturalista. Es preciso decir que el Doctor Jordi Sabater Pi está considerado uno de los científicos más importantes internacionalmente, y también es uno de los más destacados dibujantes naturalistas. Desde el primer momento el Doctor Jordi siempre ha ayudado y ha colaborado con la escuela Llotja para difundir y dignificar la ilustración y el Dibujo.
Esta exposición la inaugurábamos en la Escuela Superior de Arte y Diseño en el antiguo edificio de la calle Avinyò. Uno de los hitos que teníamos era realizar un catálogo de la exposición y es preciso decir que el resultado fue excelente, paralelamente realizamos otra exposición de alumnos y ex alumnos que realizaban ilustración naturalista en la cual participaban los que más tarde crearían la empresa “Ala de Mosca”.
Unos años más tarde, agradeciéndole su colaboración con la escuela, como también para valorar su trayectoria artística y científica, le dedicamos un aula a su nombre “Aula de dibujo Jordi Sabater Pi”.
Es preciso decir que un lugar importante para visitar es su Colección, ubicada en el Parque Científico de Barcelona . (C/ Baldiri Reixac , 2,08028 Barcelona, col.sabaterpi@ub.edu)


El meu primer contacte amb Jordi Sabater Pi va ser a rel d’ organitzar una exposició d’ una part de la seva obra com dibuixant naturalista. Cal dir que el Doctor Jordi Sabater Pi esta considerat un dels científics més importants internacionalment, i també es un dels més destacats dibuixats naturalistes. Des d’ el primer moment el Doctor Jordi , sempre ha ajudat i a col•laborat amb l’escola Llotja per difondre i dignificar l’ il•lustració i el Dibuix.
Aquesta exposició l’ inauguràvem a l’ Escola Superior d’Art i Disseny Llotja en el antic edifici del carrer Avinyò. Una de les fites que teníem era realitzar un catàleg de l’exposició i cal dir que el resultat va ser excel•lent , paral•lelament vam realitzar un altra exposició d’ alumnes i ex alumnes que realitzaven il•lustració naturalista en la qual participàvem els que mes tard crearien l’empresa “Ala de Mosca”.
Uns anys mes tard, per agrair-li la seva col•laboració amb la escola, com també per valorar la seva trajectòria artística i científica, li vam dedicar una aula al seu nom “Aula de dibuix Jordi Sabater Pi”.
Cal dir que un lloc important per visitar es la seva Col•lecció, ubicada al Parc Científic de Barcelona . (C/ Baldiri Reixac , 2,08028 Barcelona, col.sabaterpi@ub.edu)

No hay comentarios:

Publicar un comentario