jueves, 21 de mayo de 2009

Planetes dels Jocs Olímpics de Barcelona







En 1992 vaig participar amb els germans Castells de Cardedeu en la realització dels Planetes de la cerimònia de clausura dels Jocs Olímpics de Barcelona. Va ser tot un repte, sobre tot per que es tenia que dibuixar i pintar sobre unes Superficies esfèriques i enormes. Per sort el gran Jordi Castells portava el timó. Va ser un honor treballar amb el Jordi i en Josep Castells, al meu entendre els millors dissenyadors i constructor escenogràfics del nostre país.

En 1992 participe conjuntamente con los hermanos Castells de Cardedeu en la realización de los Planetas de la ceremonia de clausura de los Juegos Olímpicos de Barcelona. Fue todo un reto, sobre todo por el hecho de dibujar y pintar sobre enormes superficies esféricas. Por suerte Jordi Castells llevaba el timón. Fue un verdadero honor trabajar con Jordi y Josep Castells. A mi parecer son los mejores diseñadores i constructores escenográficos de nuestro país.

En 1992 prenez part conjointement avec les frères Castells de Cardedeu la réalisation des Planètes de la cérémonie de clôture des Jeux Olympiques de Barcelone. A été tout un défi, surtout par le fait de dessiner et peindre sur des surfaces sphériques énormes. Par chance Jordi Castells il portait le gouvernail de direction. Il a été un véritable honneur de travailler avec Jordi et Josep Castells. À mon avis des constructeurs scénographiques de notre pays sont les meilleurs dessinateurs .

In 1992 it participates jointly with the brothers Castells de Cardedeu in the accomplishment of Planets of the ceremony of closing of the Olympic Games of Barcelona. A challenge was everything, mainly by the fact to draw and to paint on enormous spherical surfaces. Luckily Jordi Castells took the rudder. It was a true honor to work with Jordi and Josep Castells. To my to seem escenográficos constructors of our country are best designers.

No hay comentarios:

Publicar un comentario